Baras-užkandinė

 Vinetu kaimo užkandinė – baras, kviečia apsilankyti ir paragauti tradicinės Amerikos indėnų virtuvės patiekalų.
skirtukas_1

Maistas bei gėrimai  yra neatsiejama kultūros dalis, gamta mums suteikia visa ko, ko reikia, kad būtumem sotūs ir laimingi 🙂 
Kviečiame paragauti įvairių tradicinės Amerikos indėnų virtuvės patiekalų, m
aistas yra gaminamas vietos virtuvėje yra šviežias ir sotus, su pikantiškais
nuostabiais skoniais ir kvapais, kuriuos mėgsta tiek vaikai, tiek jų tėveliai ir seneliai.

SRIUBA
Sočioji sriuba žirnienė „Soti gentis“ 
Pomidorų sriuba aštri  „Vado džiaugsmas“   
Daržovių trinta sriuba „ Uči“   

Sotūs ir skanūs Indėnų paplotėliai TACOS:
                                                       
Tacos su pikantiškai aštriu troškiniu ;                                          
Tacos su sūriu, daržovėmis ir padažu;                                                         
Tacos  su šokoladu arba uogiene;                                                  
Tacos su šokoladu ir bananais arba riešutais;                            
Tacos su lydytu medumi ir cinamonu;  

Buritos:
Buritos su daržovių įdaru ir sūriu                                               
Buritos su pupelėmis ir troškintom daržovėm                       
Buritos su ryžiais, daržovėmis ir sūriu                                                                       

Kukurūzų košė su padažu,  vadinamu indėnu auksu.

Pyragėliai ir bandelės: saldumynai iš naturalių vaisių, riešutų, sėklų, uogų ir kita ką Motulė Žemė subrandino.

Pyragėlis su aštriu baklažanų įdaru                                  
Pyragėlis su švelniu daržovių įdaru                                                    
Pyragėlis su špinatais ir varške įdaru                                              
Pyragėlis su varškės ir riešutų įdaru                                                   
Pyragėlis su obuolių ir cinamonų įdaru        

Patiekalai iš bulviu :
Bulvių užkepėlė su daržovėmis;
Bulviu plokštainis;
Bulvytes Fri indelyje su pomidoru padažu; 
Įdarytos bulvės (paruoštos kepti lauže) 
Kepta duona;
Užkandėlių ir daržovių rinkinukas.
                                     

Gaivieji gėrimai Jėgų atstatymui ir sielai pamaitinti:

Naturalios sultys; 
Naminė duonos GIRA;  
Šviežūs žalieji vaisių kokteiliai: maišant šviežias žoleles su vaisiais, daržovėmis, uogomis ir kitais priedais.
Kokteiliai gaminami pagal tai, ką tuo metu gamta subrandina.

 Indėniškos arbatos, kavos, kakavos:

  Kava  cukorijų  virta su pienu 
  Kava natūrali pupelių                 
  Arbata Tipi sapnas, atpalaiduos ir nuramins;
  Arbata Vado žavesys, tai mišinys skirtas greitam mąstymui ir geriems sprendimams priimti;
  Pergalės arbata, tai sėkmingo žygio pagerbimas, kuris duoda greitą energijos antpuolį. 

Arbatos ceremonijai siūlome savo išskirtinumą turinčias Meilės arbatą ir Matė arbatą, kurios geriamos iš specialių Kalebasa indų per bombilija šiaudelį.
Matė veikia kaip švelnus stimuliatorius, įtakojantis fizinį ir psichinį žmogaus aktyvumą, gerina medžiagų apytaką, šalina skysčius iš organizmo, normalizuoja kraujospūdį,teigiamai veikia žmogaus imuninę sistemą,pagerina nuotaiką, ramina nervus ir padeda kenčiant nuo nemigos.

Platesnį maisto ir gėrimų meniu galime pasiūlyti individualiai Jūsų šventei !

Kviečiame užsukti ir paskanauti, Iki susitikimo, HAU !

skirtukas_4

 

Comments are closed.

  • Facebook